Pages - Menu

zaterdag 6 april 2013

Advies

Vandaag gehoord dat een vriendin in verwachting is en natuurlijk wil ik iets voor haar borduren.
Alleen als ik een geboortetegel maak en ik na de geboorte de naam er op zet dan moet het nog worden ingelijst en dat duurt dan nog een week of 2.
Hoe lossen jullie dit op? Natuurlijk zou ik dit cadeau zo snel mogelijk willen geven. Ik hoop dat jullie mij tips kunnen geven.

Groetjes, Petra

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ook veel geboortetegels geborduurd voor neefjes en nichtjes. Natuurlijk wil je dat gelijk geven, maar de nieuwbakken ouders vinden een geborduurde geboortetegel van hun kindje het wachten wel waard.Ik gaf dan eerst iets kleins, met de mededeling dat het grote cadeau nog even op zich laat wachten. Leuke reden om nog een keer op kraamvisite te gaan.
  Ben benieuwd wat je gaat borduren. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou gewoon een mooie geboortetegel maken, net wat Margreet zei, vaak vinden ze het niet erg om nog even op hun cadeau te wachten. Zeker niet omdat het handgemaakt is. Kan je anders het borduurwerk niet zelf inlijsten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meestal geef ik het dan later bij een nieuw bezoek, meestal vinden ze inderdaad wachten niet heel erg. Anders maak je eerst iets kleins, of een kleine hint die je geeft dan weten ze dat het kado komt. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vrees dat ik je geen goed advies kan geven.
  Heb vorig jaar voor een geboorte een geboortetegel gemaakt, en ga het nu bij haar eerste verjaardag geven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor jullie tips! Ik heb net een tegel besteld en ik heb nu bedacht dat voor het inlijsten ik er een foto van maak en ze die vast kan geven bij mijn eerste bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen